Đurić: Izbori u Beogradu od ključnog značaja za Srbiju

Potpredsednik SNS Marko Đurić izjavio je da su beogradski izbori od ključnog značaja za nastavak razvoja ne samo Beograda, već cele Srbije.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 08.02.2018.

18:38

Đurić: Izbori u Beogradu od ključnog značaja za Srbiju
Foto: Tanjug/Filip Krainèaniæ

Prema njegovim rečima, samo kroz uspeh i pobedu SNS na tim izborima Srbija će dobiti kapacitet koji joj je preko potreban da nastavi da se dinamično razvija.

"Razvijena moderna metropola vući će Srbiju napred, dovodiće investicije i ekonomski razvoj u svaki kraj naše zemlje, a mi ćemo posebno nastojati da se Beograd ravnomerno razvija", rekao je Đurić.

Kako kaže, strateški važno za Srbiju jeste da se pobede problemi sa natalitetom.

"Naša snaga leži u jakim porodicama i zato ćemo ovde u Beogradu u svim njegovim delovima ravnomerno da brinemo o našim brojnim porodicama sa decom, o porodicama koje u prethodnim godinama kriza, ratova, sankcija nisu bile u fokusu, jer je snaga i budućnost Srbije upravo u mladima", naglasio je Đurić.

"Naša politika je politika obnove Srbije kroz fokus i podršku mladima. To je politika koju kandidujemo i 4. marta u Beogradu", dodao je Đurić.

Istakao je da su beogradski izbori od nacionalnog značaja i ukazao da ukoliko Beograd nastavi da se razvija istom dinamikom kao u prethodne četiri godine, onda će se "zaista nastaviti perspektiva da mladi ljudi ostaju u Beogradu, koji je metropola".

"Nema lepše slike za Srbiju nego slike glavnog grada kojim može da se ponosi cela zemlja, na koji su drugi u okruženju možda malo i ljubomorni, ali uvek vole da dođu u naš Beograd", kazao je Đurić.

Nakon razgovora sa mladim aktivistima SNS u Međulužju Đurić je posetio domaćinstva Jezdimira i Jordana Spasića, Luke Saletovića, Ivice Jankovića i Bogdana Mitrovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: