Likvidacija na Voždovcu – rat klanova do uništenja? VIDEO

Dalibor Despotović, nekadašnji telohranitelj crnogorskog kriminalnog bosa Slobodana Šaranovića, ubijen je sa dva metka u glavu na Voždovcu.

Izvor: Prva

Utorak, 06.02.2018.

19:37

Likvidacija na Voždovcu – rat klanova do uništenja? VIDEO
Foto: EPA-EFE/Sascha Steinbach

Sumnja se da je reč o ubistvu koje je nastavak dugogodišnjeg obračuna klana Luke Bojovića i klana Šaranovića.

Krvavi niz se nastavlja. Likvidacija Dalibora Despotovića jedanaesto je ubistvo koje je deo krvne osvete, koja se već osam godina odvija po principu brat za brata. Klanovi Luke Bojovića i Slobodana Šaranovića vode rat do uništenja. A čini se da je od Šaranovićevih ljudi malo ko još ostao u životu.

Sve je počelo u julu 2009, kad je nestao Slobodan Radonjić, koji je navodno dugovao novac Luki Bojoviću. U potrazi za Radonjićem, ubijen je njegov kum Branislav Šaranović, rođeni brat Slobodana Šaranovića, kriminalca starog kova, koji raspisuje nagradu da bi osvetio brata i navodno je platio za ubistvo Luke Bojovića, kao i njegovog brata Nikole, koji je ubijen aprila 2013.

Iako je Luka Bojović sve vreme u španskom zatvoru, na volšeban način uspeva da vuče konce. Naručuje ubistvo Slobodana Šaranovića i Saše Cvetanovića, Šaranovićevog pucača. Poslednje u nizu je ubistvo koje se dogodilo u ponedeljak.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: