Jeremić: Listu za beogradske izbore predajemo u nedelju

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić navodi da će koalicija okupljena oko liste "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" potpise predati u nedelju.

Izvor: B92

Subota, 27.01.2018.

13:02

Jeremić: Listu za beogradske izbore predajemo u nedelju
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

On je na konferenciji za novinare rekao da je napravljen dogovor da listu za izbore za Skupštinu Beograda predaju nakon što svoj program predstave na izbornoj konvenciji.

Jeremić je ocenio da su beogradski izbori šansa da se napravi prvi i odlučan korak u promeni vlasti i da mu je žao što opozicioni front okupljen oko Đilasa nije bio širi.

Na niz pitanja o finansiranju kampanje, Jeremić je rekao da je novac za početak kampanje uložio Đilas, za kojeg je rekao da je imućan čovek, a da je dogovor da u finansiranju kampanje učestvuju svi iz koalicije u skladu sa svojim mogućnostima, kao i da se nada i finansijskoj pomoći građana.

Upitan koliko će novca uložiti u kampanju, Jeremić je rekao da će to biti dovoljno za vođenje kampanje, ali svakako "mnogostruko manje nego što će uložiti vladajuće partije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: