"Ne znam o umešanosti Radojičića, ali imam jake sumnje"

Srpska političarka sa Kosmeta Rada Trajković kaže za KTV da ne očekuje da će ubistvo Olivera Ivanovića biti rešeno dok ne padnu vlasti u Beogradu i Prištini.

Izvor: B92, Fonet, Danas

Sreda, 24.01.2018.

11:21

Ona je istakla da je “suviše značajno i veliko ubiti Ivanovića”.

Upitana o tvrdnjama o mogućoj umešanosti Milana Radojičića u ubistvo, ona je rekla da o tome ne zna ništa, ali da ima jake sumnje, pošto on nije bio u Mitrovici dan pre ubistva.

Pročitajte još: Mediji o "Radojičićevoj grupi", Hoti ne očekuje hapšenje

“Kažu mi i da je zatvoren njegov kafić u koji dolaze svi”, rekla je Trajkovićeva i dodala da je čula da su kod Radojičića dolazili predstavnici raznih službi, jer su ga identifikovali kao čoveka koji odlučuje o životu i smrti na ovom prostoru.

Prema njenim rečima, ni kosovski premijer Ramuš Haradinaj nije krio da je o problemima Srba razgovarao i sa Radojičićem, koji je očigledno bio veza između Vlade Kosova i Beograda.

“Haradinaj nije mogao da donese nijedno institucionalno rešenje dok ne bi dobio podršku Radojičića, koji je sa srpske strane kontrolisao sistem”, rekla je Trajkovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: