Tramp ipak bez Melanije u Davosu

Prva dama SAD Melanija Tramp se neće pridružiti suprugu Donaldu Trampu na globalnom ekonomskom samitu u Davosu, saopšteno je iz Bele kuće.

Izvor: B92

Utorak, 23.01.2018.

17:31

Tramp ipak bez Melanije u Davosu
Foto: Tanjug, AP

"Gospođa Tramp neće biti u Davosu zbog ranije utvrđenog rasporeda i logističkih pitanja", izjavila je portparolka Bele kuće Stefani Grišam, a prenosi agencija AP.

Bela kuća je ranije najavila da će prva dama Amerike pratiti supruga na godišnjem samitu u švajcarskom zimskom centru Davosu.

Delegacija američke vlade bi danas trebalo da krene put Davosa, a predsednik Tramp kasnije ove sedmice, jer bi u petak trebalo da održi govor na forumu.

Svetski ekonomski forum biće održan od 23. do 26. januara u švajcarskom zimskom centru Davosu, a okupiće šefove država, predstavnike civilnog društva, akademike i mnoge javne ličnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: