"Kakva im je kampanja videlo se sinoć na televiziji"

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da su oni jedina opoziciona grupacija koja ima kapacitet da se suprotstavi “brutalnom sistemu vlasti”.

Izvor: Beta

Utorak, 23.01.2018.

21:59

Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Jeremić je to izjavio u sedištu svoje stranke na početku prikupljanja potpisa za listu "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju".

Jeremić je rekao da nema sumnje da će vlast u kampanji koristiti sva sredstva, ali da će joj se način na koji to radi već šest godina sasvim sigurno obiti o glavu.

"Način na koji je vlast odlučila da vodi kampanju mogli smo videti na jučerašnjem nastupu predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, koji je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom ubistvo Olivera Ivanovića iskoristio za početak kampanje i besomučno napadanje opozicionih prvaka", rekao je Jeremić.

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović rekao je da Beograđani u poslednje četiri godine nisu imali svog gradonačelnika, jer se Siniša Mali bavio "bugarskim turistima i arapskim kvazi-investitorima".

"U poslednje četiri godine imali smo gradskog menadžera koji tvrdi da prolazimo kroz zlatno doba u Beogradu, a neće da zna da je grejanje najskuplje u Beogradu, da Infostan, Parking servis i Gradsko stambeno uzimaju harač od Beograđana i da su sva socijalna davanja smanjena", rekao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: