Božović o tužbi: "Veća provizija za istinu, nego za jelku"

Predsednik beogradskog odbora DS Balša Božović izjavio je povodom tužbe Gorana Vesića da je veća "provizija za istinu, nego proviziju za jelku".

Izvor: Beta

Utorak, 23.01.2018.

19:57

Božović o tužbi:

"Goran Vesić se naljutio na mene što sam otkrio prevaru u vezi jelke pa sad od mene tužbom traži još milion dinara. Ispada da je veća provizija za istinu nego provizija za jelku koja je koštala neverovatnih 5.500 evra po jednom metru", izjavio je Božović agenciji Beta.

On je rekao da Vesićev gest predstavlja "strah od antikorupcijskog tima DS", koji je formiran i koji "uveliko radi na slučajevima kriminala i korupcije koje potresaju gradsku upravu već četiri godine".

"Oslobodićemo Beograd 4. marta od Vesića i njemu sličnih", poručio je Božović.

Menadžer grada Beograda Goran Vesić tužio je predsednika gradskog odbora Demokratske stranke Beograd Balšu Božovića, zbog toga što ga je, kako je naveo, "javno uvredio, ostramotio i ocrnio" kada je izjavio da "očekuje da tužilaštvo Sinišu Malog i Gorana Vesića, zajedno sa jelkom, pošalje da Novu godinu slave u Centralnom zatvoru", saznaje televizija N1.

Kako je ta televizija navela, Vesić je podneo tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu i tražio da mu na ime naknade nematerijalne štete u iznosu od milion dinara za "pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda".

Portal Pištaljka objavio je u decembru, u vreme kada je usvajan gradski budžet za 2018. godinu, da je jelka na centralnom gradskom trgu u Beogradu plaćena 83.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: