Šapić: Sram da vas bude ministre Stefanoviću

Predsednik opštine Novi Beograd i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić se oglasio povodom izjave funkcionera SNS i ministra Nebojše Stefanovića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.01.2018.

15:45

Šapić: Sram da vas bude ministre Stefanoviću
Foto: Tanjug, arhiva

On je na Fejsbuku napisao da ga je Stefanović optužio da predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića povezuje sa ubistvom Olivera Ivanovića.

“Jedan od retkih sam na našoj političkoj sceni koji ni jednom svojom rečju, ovom ubistvu nisam dao političku konotaciju, jer smatram da su spekulacije te vrste vrlo opasne za stanje u društvu i da nikome ne mogu doneti dobro“, naveo je Šapić.

On je istakao da, osim žaljenja za stradalim prijateljem i saučešća porodici, nije izgovorio ni reč više na tu temu, “da ne bi dodatno podrgevao već izuzetno napetu situaciju“.

“Na sve ovo, poštovani ministre Stefanoviću, vi ne trepnete, a iznesete najgnusniju i najopasniju moguću laž u kojoj mene optužite da predsednika Srbije povezujem sa ubistvom Olivera Ivanovića. Sram da vas bude ministre, jer niste svesni odgovornosti koju nosite za reči koje izgovarate sa tako odgovornog mesta, a još više zbog posledica koje one mogu da imaju. I još jednom, sram da vas bude!“, napisao je Šapić na društvenim mrežama.

Podsetimo, Stefanović je, u svojstvu funkcionera SNS, održao konferenciju za medije na kojoj je optužio predstavnike opozicije da “stavljaju Vučiću metu na čelo“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: