"Hajka na Janjića sponzorisanom objavom na Fejsbuku"

NUNS je pozvalo nadležne organe da preduzmu mere protiv pojedinaca koji na društvenim mrežama otvoreno pozivaju na linč Dragana Janjića.

Izvor: B92

Nedelja, 21.01.2018.

10:45

Janjić je potpredsednik NUNS-a i glavni i odgovorni urednik novinske agencije Beta.

Kako je NUNS saopštio, bezbednost Janjića je direktno ugrožena jer se na pojedinim fejsbuk stranicama nude podaci o njegovoj adresi stanovanja, a hajka je indikativno pokrenuta sponzorisanom objavom, što govori da se radi o organizovanoj kampanji protiv njega.

"NUNS smatra da je za ugrožavanje bezbednosti Dragana Janjića saodgovoran i Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, koji je na konferenciji za medije, nakon ubistva Olivera Ivanovića, prozvao, između ostalih i Janjića", navedeno je u saopštenju.

Direktan povod za pretnje Janjiću bila je njegova ocena da je ubistvo Olivera Ivanovića politički motivisano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: