Marković nosilac liste, Mihailović prvi na listi POKS

Prvi na listi Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) na beogradskim izborima biće nekadašnji gradonačelnik Beograda Vojislav Mihailović.

Izvor: Tanjug

Subota, 20.01.2018.

00:45

Default images

Vojislav Mihailović, bio je gradonačelnik glavnog grada Srbije 1999. godine u vreme NATO bombardovanja, a na tu funkciju je došao ispred SPO-a.

Nosilac liste Pokreta obnove Kraljevine Srbije je Predrag Marković nekadašnji predsednik Skupštine Srbije, za vreme čijeg mandata je, navedeno je u saopštenju, Srbija ponovo dobila grb, zastavu i himnu.

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije i narodni poslanik Žika Gojković rekao je da učešćem na beogradskim izborima, POKS polaže kamen temeljac obnove Kraljevine Srbije.

Pokret obnove Kraljevine Srbije u ponedeljak počinje prikupljanje potpisa za listu za beogradske izbore, koja će biti predata u zakonskom roku, rečeno je na konferenciji za novinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: