"U ponedeljak snimci, detalji o automobilu, dokazi..."

Kosovski tužilac Šućri Sulja, koji vodi istragu o ubistvu Olivera Ivanovića, najavio je da će u ponedeljak biti objavljeni prvi rezultati istrage, prenosi RTS.

Izvor: RTS

Petak, 19.01.2018.

18:41

Foto: Tanjug / Zoran Žestiæ

On je rekao da će biti objavljeni snimci sigurnosnih kamera, detalji o zapaljenom automobilu, kao i forenzički dokazi, javljaju mediji u Prištini.

"Intenzivno radimo na istrazi ubistva Olivera Ivanovića. Očekujemo da će rezultati istrage u vezi sa snimcima sigurnosnih kamera, pregleda vozila i forenzički izveštaj biti objavljeni u ponedeljak", rekao je Sulja.

Sulja je naveo i da će u izveštaj biti uključene i izjave svedoka.

Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je u utorak ispred sedišta stranke u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Ivanović je pogođen sa šest metaka, a policija je tokom istrage pronašla zapaljeni automobil "opel astra" koji su, navodno, koristili napadači.

Kosovska policija ponudila je 10.000 evra za informacije o ubistvu.

Srpska policija zatražila je da učestvuje u istrazi.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da nema iskrene želje prištinskih vlasti da se na slučaju ubistva Ivanovića radi najprofesionalnije moguće i istakao da je potpuno nelogično odbijanje Prištine da organi iz Srbije pomognu u istrazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: