"Optužuje samo i uvek isključivo Srbe, jer mu je to posao"

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je da se Dragan Đilas nikada nije brinuo za Kosovo i Metohiju, da ga Kosmet nikada nije zanimao.

Izvor: B92

Petak, 19.01.2018.

14:44

Foto: Tanjug, arhiva

Jovanov je dodao da Đilas "za sve i svašta optužuje samo i uvek isključivo Srbe, jer mu je to posao".

"Ovaj tajkun, prevarant i lažov, koji je zadužio Beograd za milijardu i dvesta miliona evra, koji je decu koristio kao pokriće za lopovluk i otimačinu, očigledno želi da svoje duge prste pruži i na KiM, jer taj deo Srbije jedino još nije osvojio svojim agencijama, televizijama, firmama..." rekao je Jovanov, navedeno je u saopštenju.

Kako kaže kao što je opljačkao Beograd i Beograđane i enormno se obogatio preko njihovih leđa, Đilas sada verovatno želi da proširi svoje poslove i da zarađuje na račun našeg naroda na KiM.

"Ovom lažovu i tajkunu, njegovom šefu Miroslavu Miškoviću, kao i drugim članovima žuto-riđe lopovsko-tajkunske koalicije, Šapiću, Jeremiću, Jankoviću i ostalima, građani će vrlo brzo pokazati gde im je mesto i da im ni pare, ni mediji, ni laži kojima se služe neće pomoći da se ponovo dočepaju narodnih para" poručio je Jovanov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: