021: Posle tri dana borbe preminula povređena devojka

P. N. (20) koja je teško povređena u udesu koji se u subotu uveče dogodio u Novom Sadu, preminula je na odeljenju reanimacije Urgentnog centra KCV, saznaje 021.

Izvor: 021.rs, Gorica Nikolin

Sreda, 17.01.2018.

10:23

021: Posle tri dana borbe preminula povređena devojka
Tanjug, arhiva

Kako za novosadski portal potvrđuju u Kliničkom centru Vojvodine, u utorak je u popodnevnim satima konstatovana moždana smrt devojke.

Nju je, prema nezvaničnim informacijama, udario automobil na pešačkom prelazu na Bulevaru oslobođenja. Za volanom je bio mlađi muškarac. Devojka je zadobila teške povrede glave i bez svesti je prevezena u Urgentni centar, potvrđeno je tada za 021 u Hitnoj pomoći.

Policija se nije oglašavala povodom ovog nesrećnog slučaja.

“Podsetimo, raskrsnica kod Merkatora jedna je od najrizičnijih u saobraćaju, kako za pešake, tako i za druge učesnike u saobraćaju. Neretko je lokacija teških nezgoda i saobraćajnih nesreća. Na istom pešačkom prelazu pre nekoliko meseci na licu mesta poginula je i 77-godišnja žena”, navodi novosadski portal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: