Jadranka Kosor: Najtužniji utisak s Vučićeve konferencije

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor komentarisala je konferenciju za štampu predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom ubistva Olivera Ivanovića.

Izvor: B92

Utorak, 16.01.2018.

16:05

Jadranka Kosor: Najtužniji utisak s Vučićeve konferencije
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžiæ

Ona je na Tviteru objavila da je "najtužniji utisak s Vučićeve konferencije za novinare nemo statiranje premijerke Srbije Ane Brnabić".

"On je predsednik, ona premijerka a ne statista koji dodaje papire dok on govori. I ćuti", dodala je Jadranka Kosor. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na konferenciji za novinare da je ubistvo Olivera Ivanovića teroristički akt i da će se Srbija prema tom aktu tako i odnositi

.

Obraćajući se medijima nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, održane nakon ubistva Olivera Ivanovića koje se dogodilo jutros u Kosovskoj Mitrovici, Vučić je rekao da u ime države Srbije i u svoje ime i ime Vlade, izražava saučešće porodici, što je učinio i lično.

"Za državu Srbiju ovaj akt je teroristički i u skladu sa tim ćemo se prema tom aktu i odnositi", kazao je Vučić.

Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" preminuo je nakon što je upucan ispred kancelarije u Kosovskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: