Danas oblačno, biće snega i ledene kiše

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, ujutru ponegde sa slabim snegom ili kišom koja će se lokalno na severu Srbije i po kotlinama lediti na tlu.

Izvor: Beta

Utorak, 16.01.2018.

01:00

Danas oblačno, biće snega i ledene kiše
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Tokom dana će biti osetno toplije u odnosu na prethodni period, mestimično s kišom, osim u Timočkoj Krajini gde će se zadržati vrlo hladno vreme sa snegom, a posle podne, uveče i u toku noći sa kišom koja će se lediti pri tlu.

Duvaće slab i umeren vetar, a na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno jak. Jutarnja temperatura kretaće se od minus šest do minus jedan, a najviša dnevna od pet do 11, u Timočkoj Krajini oko minus dva stepena Cezijusa.

U Beogradu će danas biti umereno i potpuno oblačno i osetno toplije, povremeno sa slabom kišom, samo ujutru u pojedinim delovima grada sa kratkotrajnim snegom ili kišom koja će se lediti na tlu.

Vetar će biti slab i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura će biti oko minus tri, a najviša dnevna oko osam stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: