Drama u Nišu – zatvorenik pretio samoubistvom s krova KPZ

Stražari niškog KPZ uspeli da odgovore od samoubistva osuđenika R. R. (30) koji je dvadesetak minuta stajao na krovu zgrade preteći da skoči.

Izvor: B92

Petak, 12.01.2018.

20:52

Drama u Nišu – zatvorenik pretio samoubistvom s krova KPZ
Ilustracija: Thinkstock

Kako saznaju Večernje novosti, osuđenik je iskoristio skele koje su postavljene zbog renoviranja i popeo se na krov, odakle je pretio da će skočiti.

Na mesto zbivanja brzo je stiglo rukovodstvo KPZ i Hitna pomoć pa je posle dvedesetak minuta osuđenik prihvatio predlog pregovarača i mirno sišao sa krova.

“Kako saznajemo, reč je o osuđeniku iz Bujanovca koji je na izdržavanju kazne zatvora od sedam godina zbog teških krađa. Dok je boravio na krovu R. R. nije imao nikakvih zahteva ni prigovora na tretman i veruje se da je sve učinio u trenutku psihičke labilnosti pošto tokom dana nije popio lek prema propisanoj terapiji“, dodaje beogradski list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: