SNS i SPS na izbore odvojeno, zajedno možda posle

SNS i SPS će na beogradske izbore izaći na odvojenim listama, a saradnja te dve stranke moguća je posle izbora, kaže potpredsednik SNS Miloš Vučević za RTS.

Izvor: RTS

Četvrtak, 11.01.2018.

08:22

SNS i SPS na izbore odvojeno, zajedno možda posle

"To je juče predsednik Vučić potvrdio. Očekujemo da će SPS imati svoju listu, a spremni smo da nastavimo saradnju sa njima nakon izbora", naglasio je on.

Vučević je rekao i da će u narednih četiri- pet dana biti poznato ko će na beogradskim izborima predvoditi listu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd".

On je dodao da je juče na sednici Predsedništva stranke vođena otvorena diskusia, da je bilo članova predsedništva koji su predlagali da se ide na vanredne parlamentarne izbore, ali da su na kraju prihvatili argumente predsednika države i stranke da se ne ide na izbore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: