Sutra vanredna sednica Predsedništva SNS

Predsedništvo Srpske napredne stranke održaće u sredu vanrednu sednicu na kojoj će tema biti beogradski izbori koji bi trebalo da budu održani u martu.

Izvor: B92

Utorak, 09.01.2018.

21:02

Sutra vanredna sednica Predsedništva SNS

Kako se navodi, naprednjaci će na sednici Predsedništva razmatrati da li će sa izborima u Beogradu biti organizovani i vanredni parlamentarni.

Sednica će početi u 17 časova i biće zatvorena za javnost, potvrđeno je za Betu u SNS.

Predsednik države i lider SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je u subotu da vanrednih parlamentarnih izbora neće biti, ali je ostavio mogućnost da taj njegov predlog bude preglasan na vanrednoj sednici Predsedništva.

"Moguće je da budem preglasan, u šta ne verujem", rekao je tada Vučić.

Na sednici Glavnog odbora SNS-a 18. novembra prihvaćen je Vučićev predlog da se ne raspisuju vanredni parlamentarni izbori i tada su od 500 člana samo četiri glasala za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: