Požar u Trampovom tornju Njujorku, ima povređenih VIDEO

Požar je izbio na jednom od poslednjih spratova Trampovog tornja u Njujorku, javljaju američki mediji. Požar je oko sat vremena gasilo osamdesetak vatrogasaca.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.01.2018.

13:51

Požar u Trampovom tornju Njujorku, ima povređenih VIDEO
Foto: Tanjug, AP

Mediji javljaju da je jedna ekipa vatrogasaca bila i na krovu zgrade, dok je njujorška vatrogasna brigada objavila da je u pitanju "manji požar", a veruje se da ga je izavao kvar na instalacijama

Rojters javlja da su u požaru dve osobe povređene, od čega jedna teže. Prema pisanju "Gardijana" lakše je povređen vatrogasac, a teže jedan civil.

Erik Tramp, sin predsednika SAD, na Tviteru je izrazio zahvalnost vatrogascima za "neverovatan posao" koji su obavili.

Sedište imperije aktuelnog presdednika SAD Donalda Trampa je neboder od 58 spratova u samom srcu Menhetna i u njemu se nalazi i dom nekoliko članova Trampove porodice.

Prva dama Melanija i najmlađi Trampov sin Baron su živeli u Tornju i tokom prvih nekoliko meseci predsednikovog mandata, dok se nisu preselili u Belu kuću.

Osim luksuznih stambenih jedinica, restorana i prodavnica, u Trampovom tovrnju u Njujorku su prostorije i sedišta mnogih kompanija, a predsednik SAD i njegov tim su upravo u Tornju formirali štab tokom izborne kampanje.

U zgradi stanove ili čitave spratove imaju poznate zvezde kao što je Brus Vilis, biznismeni kao što je Huan Bekman Vidal, vlasnik čuvene tekile Hose Kuervo, ali i saudijski princ Mutaib bin Abudlaziz al Saud.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: