ZG: Dečaka ubila struja, hteo na vagonu da napravi selfi

Jedna osoba izgubila je život u Zagrebu kada ju je na železničkoj stanici udarila struja. Mediji navode da je reč o dečaku koji je hteo da napravi selfi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.01.2018.

21:33

ZG: Dečaka ubila struja, hteo na vagonu da napravi selfi
Ilustracija: Thinkstock

“Jutarnji” navodi da je prema nezvaničnim saznanjima reč o dečaku koji je stradao dok je pokušavao da napravi selfi na teretnom vagonu.

Oni ističu da je dečak iz istočnog dela Zagreba na železničkoj stanici bio u društvu prijatelja, ali da ostale okolnosti nesreće nisu poznate.

Policija i vatrogasci su prvo dobili informaciju da je reč o požaru šupe, a da su tamo zatekli dečaka u plamenu na teretnom vagonu, piše “Jutarnji” ističući da vatrogasci nisu mogli da reaguju dok nije isključena struja.

Zagrebačka policija je potvrdila da je uzrok pogibije strujni udar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: