Proradila pruga Beograd - Bar; MUP: Bomba pored šina VIDEO

Na pruzi Beograd-Bar kod Prijepolja u popodnevnim satima je bio obustavljen saobraćaj nakon što je pored pruge pronađena ručna bomba, navode iz MUP.

Izvor: Beta

Nedelja, 07.01.2018.

17:32

Proradila pruga Beograd - Bar; MUP: Bomba pored šina VIDEO
Ilustracija: Thinkstock

RTS je ranije javio da je ručna bomba bila žicom vezana za šine, ali iz policije ističu da je bomba pronađena pored šina.

Kako navode, bomba "kašikara" pronađena je na tri kilometra od Prijeplja, kod mosta Ljupča i bezbednost građana nije bila ugrožena.

Železnički saobraćaj obustavljen je u 15.38, a ponovo je ustpostavljen oko 22.30h, saopštilo je kompanija "Infrastruktura železnice Srbije".

Oni navode da je u mestu Zalug čuvar pruge između šina uočio ručnu bombu M-75.

Potom su specijalizovane jedinice MUP-a preduzele sve potrebne bezbedonosne mere i "obavile svoj posao", navodi se u saopštenju "Infrastrukture železnice Srbije".

Kompanija "Srbija voz" ističe da je organizovala prevoz autobusom do Bijelog Polja 45 putnika voza koji je krenuo iz Bistrice ka Prijepolju, ali je zbog bombe vraćen u železničku stanicu Bistrica.

Železnički saobraćaj na barskoj pruzi sada se odvija nesmetano i redovno, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: