"Ceca je letela iznad Banjaluke"

Helikopterski servis RS saopštio je da su netačne tvrdnje da je helikopterom tog servisa Svetlana Ražnatović 31. decembra doputovala iz Srbije u Banjaluku.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 02.01.2018.

20:21

screenshot

Kako je prenela ATV, u saopštenju se, ipak, potvrđuje da je snimak koji je izazvao navedene tvrdnje, a koji je pevačica objavila na društvenim mrežama, napravljen iznad Banjaluke.

Taj let je, navode iz Helikopterskog servisa RS, realizovan u znak zahvalnosti za humani gest koji je pevačica najavila, a to je da će deo prihoda sa novogodišnjeg koncerta uplatiti u humanitarne svrhe.

Ističu da su svi letovi Helikopterskog servisa RS registrovani u Kontroli letova i da su te informacije dostupne svima, prenosi ATV.

"Upravo zbog lake proverljivosti i dostupnosti podataka o letovima Helikopterskog servisa RS tvrdnje da su 31.12. naši helikopteri korišćeni po nalogu predsednika RS smatramo zlonamernim", ističu u Helikopterskom servisu RS.

Oglasila se i Ražnatovićeva koja uverava da je samo uživala u panorami Banjaluke. Iz Beograda je došla, tvrdi, u sopstvenoj režiji.

“Ja imam ličnu potrebu da odmah demantujem takvu neistinu zato što sam ja svojim novcem došla u Banjaluku automobilom Q7. I pošto sam dala deo sredstava u humanitarne svrhe za RS, moj veliki prijatelj, dugogodišnji prijatelj, Boban Kusturić je ponudio da nam napravi panoramu iznad Banjaluke”, rekla je Ražnatovićeva, koja je na snimku objavljenom na društvenim mrežama, iz helikoptera, napisala "Stižemo u BL".

Poslanički klub Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini RS zatražio je ranije od Vlade da hitno odgovori da li je tačno da je helikopter RS u novogodišnjoj noći dovezao pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: