"Dve kolone imaće više glasova od vladajuće koalicije"

DS i Nova stranka ozvaničile su "socijaldemokratsku, građansku kolonu", a Pokret slobodnih građana, Dragan Đilas i Narodna stranka su "desna, narodna kolona".

Izvor: B92

Petak, 29.12.2017.

23:06

Foto: B92, arhiva

To je izjavio lider DS Dragan Šutanovac.

Šutanovac je za TV N1 kazao da opozicija nije bila ujedinjena od samog početka, ali da veruje da će dve kolone - centar levo DS i Nova stranka i centar desno PSG i Đilas imati više glasova od vladajuće koalicije.

"Mi smo u obavezi da nakon izbora udružimo svoje mandate i pobedimo SNS", rekao je Šutanovac i naveo da sigurno ima ljudi koji bi glasali za DS, a ne bi za Narodnu stranku ili obrnuto.

Šutanovac je kazao da će kolona koju predvodi DS biti impozantna i da su u nju dobrodošle sve socijaldemokratske stranke, navodeći da DS ni sa kim ko je u vlasti neće praviti koaliciju.

Lider demokrata rekao je da je Beograd spreman za promene, jer se nalazi u kolapsu - urbanisitčkom haosu i saobraćajnom kolapsu, navodeći da je od grada kulture postao grad primitivizma i estrade.

Šutanovac je kazao da BusPlus mora da se promeni i da je gubitak koji ima Gradsko-saobraćajno preduzeće potpuno nerealan.

On je dodao da se DS konsolidovala i da je bila u propadanju od 2012. do 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: