Švajcarska: Kuvar zaboravio kofer, evakuisan voz

Švajcarska policija evakuisala je voz zbog kofera za koji se ispostavilo da sadrži set kuhinskih noževa koje je zaboravio kuvar amater, prenosi AP.

Izvor: Tanjug

Sreda, 27.12.2017.

14:12

Švajcarska: Kuvar zaboravio kofer, evakuisan voz
Freeimages.com

Navodi se da je policija kantona Sent Galen sinoć zaustavila voz u Roršahu na severoistoku Švajcarske nakon što su putnici pronašli kofer na kojem su se nalazili natpis na nemačkom "Upozorenje, opasno- oružje" i ilustracije nečega što izgleda kao eksplozije.

Na koferu je takođe bio ispisan i broj telefona, pomoću kojem su policajci pronašli vlasnika kofera i doveli ga da ga lično otvori.

Policija je saopštila da im je vlasnik kazao da je zaboravio kofer kada je sišao na jednoj od prethodnih stanica u mestu Landkvart, kao i da je kofer tako dekorisan kako bi sprečio svoju decu da ga otvaraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: