Niš: Prijavljena nesreća, krv na pruzi, policija traga

Ekipa niške Hitne pomoći izašla je na teren zbog prijave da je voz pregazio jednu osobu na pruzi Niš-Pirot ali se vratila bez intervencije.

Izvor: Beta

Sreda, 27.12.2017.

23:25

Niš: Prijavljena nesreća, krv na pruzi, policija traga
Freeimages

Ni posle duže pretrage prostora oko pruge telo nije pronađeno.

"Naša ekipa bila je dugo na mestu gde je prijavljena nesreća, ali tela nema. Policija je ostala da pretražuje taj prostor", rekli su u Hitnoj pomoći.

Ekipa Hitne pomoći je oko 20 sati izlaža na teren u Ulici Dušana Popovića.

U Policijskoj upravi u Nišu izjavili su za Betu da jedino mogu da saopšte da policija "istražuje okolnosti" nesreće.

Prema nezvaničnim informacijama, nepoznata osoba sedela je na pruzi kada je naišao voz koji saobraća od Niša do Bele Palanke i nije se sklonila sa šina uprkos tome što je mašinovođa dugo svirao.

Sada se ne isključuje mogućnost da je osoba ipak uspela da izbegne tragediju ili da ju je voz odbacio daleko pa sada ne može da bude pronađena zbog mraka i gustog rastinja na tom mestu.

Prema takođe nezvaničnim informacijama, na pruzi postoje tragovi krvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: