Janković pozvao BIA da objavi dokumenta

Lider PSG Saša Janković najavio je da će tužiti provladine tabloide koji su objavili lažne informacije da je bio saradnik tajnih službi, prenosi list “Danas“.

Izvor: B92

Sreda, 27.12.2017.

22:51

Janković pozvao BIA da objavi dokumenta
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

"Javno ovlašćujem i pozivam Bezbednosno informativnu agenciju (BIA) da objavi dokument kojim sam ikada zaključio saradnju s njom", naveo je Janković.

On je pozvao i Ministarstvo odbrane da objavi sva dokumenta koja poseduje, a koja govore o njegovom nepostojećem ratovanju u Vukovaru i na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Janković je upozorio i da je Srpska napredna stranka potpuno politizovala i zloupotrebila sektor bezbednosti, "ne libeći se najbrutalnijih i najopasnijih laži".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: