Beograd: Gradska skupština danas o budžetu za 2018.

Skupština grada Beograda razmatraće danas predlog budžeta grada za narednu godinu.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.12.2017.

00:36

Beograd: Gradska skupština danas o budžetu za 2018.
Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Predsednik gradske skupštine Nikola Nikodijević ranije je rekao da je plan za 2018. da u gradskoj kasi bude nešto više od 102 milijarde dinara, što je oko 12 milijardi više nego ove godine i da je to dovoljno za kapitalne projekte i za socijalna davanja.

Pored budžeta na dnevnom redu su predlozi odluka o obimu sredstava za poslove grada i gradskih opština u 2018, izmene odluka o finansiranju programa, projekata i aktivnosti korisnika sredstava budžeta grada u 2018. i 2019.

Gradski odbronici raspravljaće i o izmenama odluka o visini stope poreza na imovinu i o naknadi za zaštitu i unapređivanje životne sredine na teritoriji Beograda.

Odbornici će raspravljati i o izmenama odluka o mreži osnovnih škola u Beogradu, o pravima i uslugama socijalne zaštite, kao i o utvrđivanju kategorija korisnika koji plaćaju subvencionisanu cenu komunalnih usluga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: