Loznica: Dečaku pukla petarda u ruci, amputirali mu prste

Dečak M. S. (13), iz okoline Loznice, teško je povređen kada mu je prilikom igre eksplodirala petarda u ruci.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.12.2017.

12:13

Loznica: Dečaku pukla petarda u ruci, amputirali mu prste
Ilustracija: Gettyimages

U lozničkoj bolnici potvrdili su za "Blic" da je dečak u nedelju uveče primljen na odeljenje gde su mu lekari zbog težine povreda hitno amputirali dva prsta.

"On je primljen u takvom stanju da je amputacija bila nužna. Lekari su morali da mu amputiraju drugi i treći prst. Primljen je sa povredama ruke i šake i opekotinama po desnoj ruci, nastalim od eksplozivne naprave. Dečak će biti zadržan na odeljenju do daljnjeg", potvrdila je za "Blic" Dragana Vasiljević, portparol lozničke bolnice.

Četvrti prst, koji je takođe povređen, lekari su sačuvali, ali je amputacija dva prsta bila nužna, saznaje list u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: