Janković: Đilas na čelu liste za Beograd

Predsednik PSG Saša Janković saopštio je, posle sastanka sa Draganom Đilasom, da je donesena odluka da se formira zajednička lista što većeg broja partnera,

Izvor: B92

Nedelja, 17.12.2017.

19:23

Janković: Đilas na čelu liste za Beograd
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Na čelu te liste za beogradske izbore biće Dragan Đilas.

Kako je saopšteno iz PSG, politički organi i osnivači Pokreta, održali su zajednički sastanak sa Đilasom u cilju utvrđivanje platforme za zajednički nastup na predstojećim izborima u Beogradu.

Janković je ocenio da je Đilas najbolji kandidat u ovom trenutku i veruje da će pobediti na predstojećim izborima, piše u saopštenju.

Navodi se i da se u toku tročasovnog konstruktivnog dijaloga diskutovalo o strategijama nastupa na predstojećim gradskim izborima, kao i o zajedničkom radu na formulisanju i prezentovanju programa za Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: