Tramp: Ponovo ćemo izgraditi FBI

Sramota je šta se dogodilo sa Federalnim istražnim biroom (FBI), rekao je predsednik SAD Donald Tramp.

Izvor: Tanjug

Petak, 15.12.2017.

16:47

Tramp: Ponovo ćemo izgraditi FBI
Foto: Gettyimages

Kako je rekao na akademiji za obuku FBI u Kvantiku, njihovo vođenje istrage o mejlovima Hilari Klinton je bilo sramotno i zato obećavam da ćemo ponovo izgraditi FBI.

"Veoma je tužno kada pogledate u ta dokumenta i vidite kako su vodili istragu, to je strašno, strašno sramotno, a ima mnogo ljutih ljudi koji to vide", rekao je Tramp, prenosi AP.

Tramp je i ovom prilikom poručio prisutnim novinarima da nije bilo saradnje između njegove kampanje i Rusije tokom američkih predsedničkih izbora 2016. godine, naglasivši da objavljena dokumenta FBI ukazuju na to da je istraga Klintonove bila "nameštena".

Bela kuća je saopštila da obelodanjena dokumenta FBI ukazuju na "ekstremnu subjektivnost" rukovodstva FBI prema Trampu.

"Postoji ekstremna subjektivnost protiv predsednika među visokim zvaničnicima u FBI, koji su istraživali Hilari Klinton", rekao je zamenik sekretara za štampu Bele kuće Hogan Gidli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: