Huligani iz Hrvatske danas na saslušanju u tužilaštvu

Huligane koji su došli iz Hrvatske i učestovali u neredima tokom derbija privode u Više javno tužilaštvo radi saslušanja, navode "Večernje novosti".

Izvor: B92

Petak, 15.12.2017.

12:03

Huligani iz Hrvatske danas na saslušanju u tužilaštvu
Foto: StarSport

Njima večeras ističe mera zadržavanja do 48 sati.

Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će i protiv kojih lica pokrenuti krivični postupak i za koja krivična dela i da li će tražiti pritvor ili će oni biti deportovani u Hrvatsku.

Iako su pojedini mediji preneli da je u toku privođenje pomenutih hrvatskih huligana, tužilaštvo tu informaciju nije potvrdilo.

"Blic" je preneo da su uhapšeni državljani Hrvatske Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug, Ante Firic i Damir Tovarović. Firić je, kako piše "Blic", u masovnoj tuči na južnoj tribini stadiona zadobio nagnječenje mozga i završio na VMA, a u Hrvatskoj je navodno poznat po kriminalnim radnjama.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je poručio da će svi izgrednici biti krivično gonjeni, bez obzira na to da li su Srbi ili su građani Hrvatske.

Pročitajte još i:

- "Blic": Hrvatima je neko dao 10.000 evra da naprave haos

- "I te kako će da odgovaraju za svoja zlodela / VIDEO

- Zagreb se oglasio: Hrvati učestvovali u tuči u Beogradu

- "Splićani 'van navijačkog miljea' bili deo sukoba u BG"

- MUP: Povređeni i stranci, "u policiju dovedeno 26 osoba"

- "Jug su napali strani plaćenici i izdajnici"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: