Vučić o aktiviranju Đilasa: Neću sad o tome, kad se vratim

Upitan da prokomentariše namere Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića da promene vlast u Beogradu, Vučić kaže da su oni to uvek radili kad izgube privilegije.

Izvor: B92

Petak, 15.12.2017.

08:44

Vučić o aktiviranju Đilasa: Neću sad o tome, kad se vratim
Tanjug, Služba za saradnju s medijima Predsednika Srbije

"Ti ljudi su uvek to radili zato što su izgubili svoje priviliegije. Ali ne želim i neću više ni reč reći o tome dok sam ovde", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u poseti Kubi.

Kako je dodao, predstoji poseta Moskvi, pa će posle toga po povratku više govoriti o tome.

Vučić veruje da će pre kraja godine imati prilike da u tv gostovanju kaže sve što misli po tom pitanju.

Podsetimo, u intervjuu nedeljniku NIN, nekadašnji predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas, oko čijeg ponovnog ulaska u politiku i kandidature za gradonačelnika Beograda se duže spekulisalo, potvrdio je da se vraća u politiku.

"Odlučio sam da uđem u trku za gradonačelnika Beograda i da uradim sve što mogu da se zaustavi propadanje prestonice Srbije", rekao je Đilas. "Sad mogu da potpišem i da garantujem celom svojom imovinom, da ćemo sve one stvari koje zavise isključivo od nas, a ne od Republike, uraditi u prvih 12 meseci naše vlasti", poručio je Đilas i dodao da je uveren da još ima vremena za dogovor da bude kandidat za gradonačelnika jedne opozicione kolone.

Njegov intervju, odnosno najava povratka u politiku, izazvao je burne reakcije vladajuće koalicije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: