Niš: Incident u prevozu, kontrolor upotrebio suzavac

Nakon što je, kako tvrde u niškoj Direkciji za gradski prevoz, putnik bez karte u autobusu napao kontrolora, ovaj se odbranio upotrebivši suzavac.

Izvor: Južne vesti

Četvrtak, 14.12.2017.

15:40

Niš: Incident u prevozu, kontrolor upotrebio suzavac
Ilustracija: Freeimages

Za sada nema informacija o kojoj vrsti suzavca je reč, niti da li je bilo povređenih, a u Hitnoj pomoći kažu da niko nije tražio pomoć od njih, pišu “Južne vesti”.

Incident se desio na liniji Donji Komren - Njegoševa, na kojoj je prevoznik “Aerodrom Konstantin Veliki", a kako je ispričala devojka koja kaže da je bila tada u autobusu, gužva se napravila kada su ušli kontrolori i kada je stariji čovek ustao i počeo da se svađa sa njima.

“Oči su nas pekle, drug pored mene je morao da uzme pumpicu. Izašli smo iz autobusa i posle nismo mogli da se vratimo unutra. Kao biber da sam imala u ustima, teralo me je na kašalj”, ispričala je građanka.

Direktor Direkcije za javni prevoz Saša Petronijević rekao je da kontrolor nikako nije smeo da iskoristi suzavac, te da će biti najstrože kažnjen.

Ipak, on smatra i da se prečesto dešavaju napadi na kontrolore.

“To nije jedini napad, to se dešava stalno, kontrolori su samo ljudi, koji rade svoj posao kao i svi drugi. Nije u redu da trpe fizičke napade za nešto što je najnormalnija stvar na svetu, a to je da se ima ispravna karta”, rekao je Petronijević.

U policiji su rekli da se “utvrđuju sve činjenice, te da je rad u toku”, dok u Hitnoj pomoći kažu da njih niko nije zvao i prijavio ovaj incident, navode "Južne vesti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: