Zbogom prolećnom vremenu, sad stvarno stiže zima

U većem delu Srbije još sutra će se zadržati toplije vreme. Već posle podne i uveče dolazi naoblačenje, mestimično s kišom, uglavnom na severu i zapadu.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 14.12.2017.

12:43

Zbogom prolećnom vremenu, sad stvarno stiže zima
Ilustracija: Thinkstock

Duvaće umeren do jak vetar, a na planinama i jugu Banata i sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura biće od dva stepena na jugoistoku do 10 stepeni na jugu Banata, a najviša dnevna od 10 na istoku do 17 stepeni na zapadu Srbije, saopšteno je iz RHMZ.

I u Beogradu će sutra ujutro biti umereno do potpuno oblačno, vetrovito i toplije, a kasnije posle podne i uveče povremeno s kišom. Jutarnja temperatura biće oko osam stepeni, a najviša dnevna oko 16 stepeni.

U Srbiji će i u subotu biti oblačno, u većini mesta hladnije, mestimično s kišom, uz umeren, povremeno i jak vetar, a samo će se pre podne na jugoistoku Srbije zadržati suvo i toplo vreme uz umeren, na planinama jak i olujni vetar. Posle podne i uveče u brdsko-planinskim predelima susnežica i sneg.

U nedelju hladno, na severu suvo, sa periodima sunčanog vremena, u ostalim krajevima oblačno, mestimično sa slabim padavinama, uglavnom sa susnežicom i snegom.

U ponedeljak tokom dana još ponegde provejavanje slabog snega, pretežno u planinskim predelima, a uveče i tokom noći na severu nove padavine (susnežica i sneg).

Zatim od utorka u većini mesta suvo i prohladno, u brdsko-planinskim predelima provejavanje snega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: