DSS zove opoziciju na "okrugli sto" o beogradskim izborima

Predsednik DSS Miloš Jovanović pozvao ostale opozicione stranke na “hitnu organizaciju okruglog stola“ o beogradskim izborima.

Izvor: Beta

Četvrtak, 14.12.2017.

13:12

DSS zove opoziciju na

Kako navodi, na tom sastanku opozicija bi se odredila prema pitanju izbornih uslova i medijskog tretmana u kampanji za predstojeće beogradske izbore.

Jovanović je na konferenciji za novinare u sedištu DSS-a ocenio da su izborni uslovi i medijski tretman od fundamentalnog značaja za predstojeće izbore u Beogradu, ali je i dodao da se o tom pitanju ćuti.

"Sa jedne strane neke opozicione stranke bojkotuju lokalne izbore a sa druge je počela neka vrsta zloupotrebe RTS-a jer gradonačelnik Siniša Mali svakog utorka gostuje u Beogradskoj hronici i time promoviše sebe. Ne znam za primer u demokratskim porecima sa jasnim pravilima da gradonačelnik uoči izbora dobija takav prostor na najgledanijoj televiziji", kazao je predsednik DSS-a.

Jovanović je najavio da će sednica Glavnog odbora stranke biti održana u nedelju, 17. decembra u 12 časova u beogradskom centru Sava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: