"Povukli amandmane da ne budu smešni"

Lider NS Zoran Živković izjavio u Skupštini Srbije, gde je u toku glasanje za republički budžet za 2018, da su poslanici dobili predlog budžeta koji je "tajna".

Izvor: B92

Četvrtak, 14.12.2017.

11:53

Tanjug, arhiva

Prema njegovim rečima, budžetski kalendar je "gurnut u stranu".

Na pitanje da li su poslanici vladajuće koalicije povukli svoje amandmane, Živković je odgovaorio potvrdno rekavši da je to "cirkus" o kome on govori, jer "ako ne bi glasali za svoje amandmane ispali bi smešni, a ako bi glasali "za", to bi onda bilo protiv stava vlade i budžet bi pao".

Opozicija, kaže Živković, može da izabere dve stvari - da ostavi 'klovnove da ostanu sami u cirkusu'" ili da nastavi da se bori u parlamentu dok za to postoje minimalni uslovi. "Ja mislim da naša odluka treba da bude ovo drugo", rekao je Živković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: