S.Mitrovica: Masovna tuča pa pucnjava, ranjen policajac

Policajac koji nije bio na dužnosti teško je povređen u tuči i pucnjavi u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici, saopšteno je iz policije.

Izvor: Tanjug, Veèernje novosti

Ponedeljak, 11.12.2017.

11:40

S.Mitrovica: Masovna tuča pa pucnjava, ranjen policajac
Foto: Freeimages.com

Do pucnjave je došlo u nedelju uveče u ugostiteljskom objektu, koji se nalazi u Carskoj palati, nakon tuče više lica.

"Novosti" navode da su povređene osobe koje su hospitalizovane u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici i da nisu životno ugrožene.

Iz PU Sremska Mitrovica ističu da je pored policajca teško povređena još jedna osoba, kao i da su dve devojke povređene “od rikošeta”.

“Više osoba napalo je policijskog službenika i njegovog prijatelja, zadavši im više udaraca rukama, stolicama i flašama, nakon čega su iz dva različita pištolja ispalili dva projektila u njihovom pravcu, od čijeg je od rikošeta povređen policijski službenik, ali i dve devojke koje su bile u ugostiteljskom objektu", navodi se u saopštenju PU Sremska Mitrovica.

Oni ističu da policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja i identifikaciji osoba.

O svemu je obavešten zamenik višeg javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici koji je ovo delo kvalifikovao kao teško ubistvo u pokušaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: