Požar na N. Beogradu: Roditelji spasili dete

Tri osobe povređene su rano jutros u požaru u Bulevar Milutina Milankovića u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 11.12.2017.

07:46

Požar na N. Beogradu: Roditelji spasili dete
Tanjug, Dragan Kujundžiæ, arhiva

Opekotine su zadobili muškarac od 40 godina i žena od 35 godina, a dvogodišnje dete koje se takođe nalazilo u stanu nema opekotina, ali je inhaliralo dim pa je prevezeno na Institut za majku i dete. Otac i majka prevezeni su na Vojno medicinsku akademiju.

Požar je prijavljen oko 5 časova, a za sada nisu poznati uzroci.

Jutros oko 6 časova zabeleženo je i porodično nasilje u Kumodražu, u Zemljoradničkoj ulici. Povređena je žena od 27 godina koja je prevezena na VMA. Ona je Hitnu pomoć dočekala ispred kuće sa detetom od dve godine. Dete nije povređeno.

Tokom noći u Beogradu dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba povređena teže. Teže povrede zadobila je devojka od 19 godina, na Topčideru.

Hitna pomoć tokom noći je intervenisala 97 puta od čega 17 puta na javnom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: