Jagodina: Pljačkala uz pretnju špricem inficiranim HIV-om

V. J. (41) iz Jagodine uhapšena je zbog sumnje da je opljačkala apoteke i menjačnicu pretnjom da će radnike ubosti špricem inficiranim HIV i poseći ih žiletom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.12.2017.

15:26

Jagodina: Pljačkala uz pretnju špricem inficiranim HIV-om
Ilustracija: Thinkstock

Kako je saopštila policija u Jagodini, sumnja se da je osumnjičena 30. novembra ušla u apoteku u Svilajncu i uz pretnju radnici da će je ubosti inficiranim špricem uzela oko 30.000 dinara, a 3. decembra na isti način od radnice apoteke u Ćupriji uzela oko 18.500 dinara.

Osumnjičena se tereti i da je 1. decembra iz menjačnice u Jagodini, uz pretnju radnici da će je poseći žiletom, uzela oko 270 evra i oko 3.000 dinara.

U saopštenju policije dodaje se da je uhapšen i A. M. (19) iz okoline Svilajnca zbog sumnje da je 29. novembra, maskiran fantomkom, ušao u prostorije benzinske pumpe u okolini Jagodine i uz pretnju nožem od radnika uzeo oko 52.000 dinara.

Osumnjičenima koji se terete da su izvršili krivično delo razbojništva određeno je zadržavanja do 48 sati i oni će biti privedeni tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: