Vučić: Na bilbordima neće biti slika političara, niti mene

Predsednik SNS Aleksandar Vučić najavio je da će ta stranka predizbornu kampanju za beogradske izbore bazirati na rezultatima rada aktuelne vlasti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.12.2017.

22:16

Vučić: Na bilbordima neće biti slika političara, niti mene
Foto: Tanjug / Zoran Žestiæ

On je rekao da kampanja neće biti bazirana na fotografijama bilo koga.

Vučić, koji je i predsednik Srbije, za televiziju Hepi je rekao i da će građanima biti predstavljeni rezultati rada i fotografije onog šta je urađeno ali i, kako je rekao, sve ono kako je nekada bilo u srpskoj prestonici.

Prema njegovim rečima, biće predstavljeno i koliki je bio dug iz perioda prethodne vlasti, a kakvo je sada stanje finansija.

"Mislim da je to najbolji koncept i koncept koji će građani razumeti", rekao je Vučić dodajući da ne veruje da ljudi neće videti rezultate rada.

Prema njegovim rečima, ni na bilbordima neće biti slika političara, uključujući i njegovu.

Redovni izbori za 110 odbornika gradske skupštine trebalo bi da budu održani najkasnije u martu naredne godine, a stranke ili koalicije koje osvoje većinu potom biraju gradonačelnika.

Vučić je najavio da će Klinički centar u Nišu biti otvoren 16. ili 17. decembra, prilikom njegovog boravka u tom gradu.

Vučić je rekao i da je zgrada Kliničkog centra prelepa a da će tokom dvodnevnog boravka u Nišu obići i radove na saobraćajnom koridoru.

On je napomenuo da će u Nišu boraviti uoči odlaska u Mosku i razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Izgradnja novog Kliničkog centra počela je 2013. godine, a ukupna vrednost investicije je oko 50 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: