"Ne priznajem Vučićev sud, već samo sud svog naroda"

Troje poslanika Dveri, među kojima i lider Boško Obradović, dali su izjave policijskim službenicima u vezi sa incidentom na sednici Administrativnog odbora.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.11.2017.

16:18

Foto: Tanjug, arhiva

Obradović je istakao da ne priznaje "Vučićev sud, već samo sud svog naroda" i da je to bila poenta njegove izjave koju je dao policijskim službenicima.

Lider Dveri, koji je 21. novembra gađao kompjuterskim mišem Aleksandra Martinovića iz SNS, rekao je novinarima da nikakvog nasilja i nasilničkog ponašanja Dveri na toj sednici nije bilo i da je jedino nasilje bio pokušaj poslanika SNS Vladimira Đukanovića da se obračuna sa poslanicima Dveri.

Naveo je i da je policijskim službenicima usmeno podneo krivičnu prijavu zbog, kako kaže, pretnji koje mu je tada uputio Aleksandar Martinović.

Kako je istakao, tada mu je Martinović rekao "kad izađemo odavde za ovo ćeš da mi platiš" i dodao da se sve to vidi i čuje na video-snimku.

Obradović je rekao da su policijski službenici bili korektni i profesionalni, ali da policija nema šta da traži u Skupštini i ukazao da je "saslušavanje poslanika opozicije skandalozno".

Rekao je i da je ceo slučaj "montirani politički proces" kao i da je ono što se dešavalo na sednici Administrativnog odbora "tekuća parlamentarna borba i debata".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: