Vuk Jeremić: Zalažem se za jedinstvo opozicije

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Čačku da se zalaže da opozicija nastupi jedinstveno na beogradskim i svim drugim izborima.

Izvor: B92

Nedelja, 26.11.2017.

16:59

Vuk Jeremić: Zalažem se za jedinstvo opozicije
Foto: Tanjug

"Potrebno je šire jedinstvo opozicije, a u toj koaliciji nema mesta samo za one koji su spremni da kolaboriraju sa režimom danas ili u budućnosti", rekao je Jeremić novinarima nakon svečane akademije Nove Srbije u Čačku kojoj je prisustvovao.

On je rekao da su "neki u opoziciji sukobljeni i suprotstavljeni" i dodao da će Narodna stranka nastaviti da se trudi da pomogne, da "napravi most" kako bi opozicija nastupila jedinstveno na beogradskim i na svim drugim izborima.

Jeremić je ocenio da su uslovi za održavanje izbora "teški" i "daleko od regularnih".

"Ja ću apelovati na jedinstvo opozicije i po pitanjima borbe za fer i poštene izborne uslove , kao i na tome šta bismo mogli zajednički uraditi ukoliko ti izborni uslovi ne budu poštovani", rekao je Jeremić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: