"Isključeni i dokazi iz kuće Ljimaja, kad idioti vode šou"

Bivša tužiteljka Euleksa Marija Bamije je žestoko reagovala na oslobađajuću presudu aktuelnom savetniku Ramuša Haradinaja Fatmiru Ljimaju.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 24.11.2017.

20:16

screenshot

Nekadašnji oficir OVK i haški optuženik je oslobođen optužbi da za zloupotrebe dok je obavljao funkciju ministra saobraćaja.

Marija Bamije je ocenila da je takva presuda još jedan fijasko misije Euleks.

"Ne znam sve dokaze, ali sam znala da su oni slabi, jer nemački tužilac nije poslao odgovarajuće izveštaje sudiji nakon pretresa, tako da su svi dokazi pronađeni u Ljimajovoj kući - isključeni! Tako da američki tužilac nije imao ništa. Tokom trajanja slučaja sumnjam da ga je nekvalifikovani šef naterao da vodi ovaj slučaj! To se desi kada idioti vode šou! Imate sudiju koji jedva čita na engleskom i pije iz flaše koka kole dok donosi presudu! Mikrofoni koji ne rade. Ceo slučaj je još jedan fijasko asko Euleksa“, navela je bivša tužiteljka Bamije.

Ona je napustila misiju 2014. godine, posle čega je govorila da su zvaničnici misije primali mito od kosovskih političara.

Euleks je taj slučaj zatvorio dve godine kasnije, tvrdeći da nema dokaza za njene navode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: