"Ovde nema ustaša, četnika, ni balija" VIDEO

Hrvat iz Nemačke ima kanal na Jutjubu "Život van granica" preko kog nudi savete i preporuke za "sve one koji imaju nameru da krenu preko granice u bolje sutra".

Izvor: index.hr

Petak, 24.11.2017.

20:56

screenshot

Na jednom od svojih video-snimaka, naslovljenom "Zašto smo otišli i zašto odlazimo", opisuje zašto je otišao preko granice kao i svoj život u Nemačkoj.

"Živi se i radi normalno, niko nam ne viri preko plota da bi saznao što se to kod mene događa. Nikog ne zanimaš dok radiš i živiš pošteno. Možda najbitnije, nema ustaša, četnika ni balija, pa zato i idemo napred", kaže on.

"Vi koji sve znate o Nemačkoj, nemojte ljudima govoriti koliko se tu radi, nemoj, majke ti. Ne radi se po celi dan. Radio sam tri puta više u Hrvatskoj, samo ne znam za šta sam radio", dodaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: