"Šarena laža i spisak od 114 zemalja koje priznaju Kosovo"

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izrazio je uverenje da će spisak zemalja koje su priznale Kosovo na kraju spasti na ispod 100 zemalja.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.11.2017.

00:49

Foto: Tanjug

On je ocenio da je to što je Gvineja Bisao povukla odluku o priznanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, pokazatelj da su "šarene laže" spisak od 114 zemalja koje su priznale Kosovo.

"To je samo pokazatelj da su to sve šarene laže i taj spisak od 114 zemalja koje su priznale Kosovo. Videćete na kraju da će to spasti na ispod 100 zemalja", rekao je Dačić Tanjugu.

Šef srpske diplomatije boravi u poseti Buenos Ajresu, gde je danas potpisao Sporazum o trgovini i ekonomskoj saradnji između Srbije i Argentine sa argentinskim kolegom Horheom Marselom Forijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: