Ostavila dete u autu: "Zadržala sam se pet minuta"

Da se jedna beogradska majka nepropisno parkirala, to nije sporno. Da je pauk radio svoj posao, nije ni to.

Izvor: B92

Sreda, 22.11.2017.

18:37

Ostavila dete u autu:

Ostaje nejasno kako radnici Parking-servisa nisu videli bebu u autu i da li će prijava roditelja za zanemarivanje deteta, podneta Centru za socijalni rad, biti uvod u neki novi spor.

Majka koja je ostavila šestomesečnu bebu u autu, nakon što se nepropisno parkirala na Dorćolu, danas nije želela da daje izjave, ali se oglasila porukom.

“Moj automobil je bio nepropisno parkiran, da istina je. Svoje dete od šest i po meseci sam ostavila u automobilu iz razloga što je dete imalo temperaturu zbog rasta zubića. Istrčala sam iz kola da pokupim od muža lek za dete. Zadržala sam se bukvalnih pet minuta. Trčala sam kao bez duše da bih mu što pre dala lekić. U Parking servisu postoji zvaničan dokument da je automobil nađen nepropisno parkiran u 18:56h a odnet u 19:02h. Kada su saznali da je dete u kolima i da su napravili propust u radu, brže-bolje su pokušali da svale krivicu na mene“, napisala je ona.

Opširnije u video–prilogu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: