Janković: Ostavku Škora komentarisaće PSG i javnost, ne ja

Lider PSG Saša Janković objavio je u na Tviter nalogu da ostavka člana predsedništva PSG Srđana Škora nije nešto što on treba da komentariše i na to odgovara.

Izvor: Beta

Sreda, 22.11.2017.

00:11

Janković: Ostavku Škora komentarisaće PSG i javnost, ne ja
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

On je naveo da će to učiniti Pokret i javnost.

"Potpuno razumem zainteresovanost mnogih da se oglasim, ali ovo nije nešto što ja treba da komentarišem ili na njega odgovaram. To će učiniti Pokret i javnost", napisao je na Tviteru Janković

Član Predsedništva PSG Srđan Škoro u utorak je podneo ostavku jer se kako je u ostavci naveo, pokretom upravlja na nedemokratski način.

"Odavno više nismo Pokret, a najmanje slobodni građani. Odluke se donose na način koji nije demokratski. Pokretom i njegovom organizacijom upravlja Slavica Janković, supruga predsednika koja odlučuje o svemu, pa i o kadrovskim rešenjima", naveo je Škoro u ostavci.

On je tražio i da se o njegovoj ostavci izjasni Predsedništvo pokreta čija sednica je zakazana za sutra, ali i osnivači pokreta koji sastanak treba da imaju u petak.

Akademik Dušan Teodorović, jedan od osnivača PSG Jankovića i njegov bivši saradnik, pridružio se teškim optužbama koje je protiv Jankovića izneo Srđan Škoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: