Mladić iz Srbije stradao na Malti, utopio se u marini

Mladić iz Srbije Nikola Stojanović (29) utopio se u moru na Malti prošlog utorka, prenose tamošnji mediji.

Izvor: B92, Blic

Utorak, 21.11.2017.

09:55

Mladić iz Srbije stradao na Malti, utopio se u marini
Ilustracija: Thinkstock

Kako se navodi, Stojanović je bio igrač američkog fudbala i na Malti je bio da bi se bavio tim sportom.

Osim toga, mediji sa Malte pišu da se Stojanović utopio u marini, da ga je policija pola sata pre toga ispratila iz marine i da je verovatno bio u alkoholisanom stanju.

Od Stojanovića se oprostio i beogradski klub američkog fudbala “Blu dragons”.

"Nikola je svim svojim srcem živeo za fudbal, zajedno sa nama, rame uz rame, branio je jarde na poziciji defanzivnog beka. Voleo je ovaj sport kako na terenu tako i van njega. Posvećen pisanju zalagao se da prenese svu svoju ljubav prema fudbalu kroz našu stranicu koju je vodio, i na kojoj je pisao. Ništa ne može zameniti prazninu koju je Kiseli (Stojanović) ostavio onog dana kada nas je napustio. Napustio nas je prepoznatljiv osmeh u timu, koji je uvek bio spreman da uveseli pomogne i učini sve da tim napreduje. Borio se da uzdigne naš tim. Od tog kobnog dana, danas i svaki naredni, sve dok Plavi Zmajevi lete i Nikola će večno leteti sa nama."

Inače, Stojanović je treći državljanin Srbije koji je u poslednjih nekoliko godina stradao na Malti.

U aprilu 2017. Marko Ivezić iz Novog Sada pronađen je mrtav u moru nakon pada sa litice.

Malteška policija otvorila je istragu nakon što je interventna jedinica zatekla njegovo telo u vodi 4. aprila u prepodnevnim satima, a nedaleko su pronađene i njegove stvari.

Na mestu pada je zatečena i lokva krvi, a kako su preneli malteški mediji, on je pao sa litice visoke nekoliko metara na kamen u neposrednoj blizini obale.

Nakon njegove smrti otvorena je istraga pošto su postojale sumnje da se radi o ubistvu.

Takođe, pre četiri godine na Malti je pronađeno telo takođe Novosađanina Đorđa Matijevića, za kog se veruje da je pao sa solitera, ali slučaj nikada do kraja nije razjašnjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: