Protest Grupe za slobodu medija u nekoliko gradova / VIDEO

Grupa za slobodu medija održala je protest u više gradova, u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, Vranju i Beogradu.

Izvor: B92

Nedelja, 19.11.2017.

16:00

Protest Grupe za slobodu medija u nekoliko gradova / VIDEO
Thinkstock

Delili su letke i razgovarali s građanima o zahtevima za prestanak urušavanja slobode medija u Srbiji koje su pre nekoliko dana predali premijerki Ani Brnabić.

U Beogradu je protest održan na Trgu republike.

Udruženja novinara podsećaju da je dužnost novinara da postavljaju pitanja, bez obzira na to da li će uvek uspeti da dobiju adekvatne odgovore.

“Pa znate kako neki kažu sada uopšte neće da govore o tome, neki govore sve je to isto. Ja neću uopšte time da se bavim ali je za mene barem zapanjujuće da veliki broj ljudi, zainteresovan da priča o tome i informisan o tome i hoće na neki način da se uključi, zato imamo tu listu gde mogu da se potpišu i pruže podršku zahtevima”, rekao je Ilir Gaši, direktor Fondacije Slavko Ćuruvija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: