Nije imao kartu, "zvao pojačanje", pa pretukli kontrolora

Kontrolor M. P., koga su u autobusu pretukle dve osobe i koji je zadobio više udaraca u glavu, nalazi se u KBC Zemun, saopšteno je iz Grada Beograda.

Izvor: B92

Subota, 18.11.2017.

12:41

Nije imao kartu,
Foto: Freeimages.com

Kako je objavljeno, napad se dogodio u petak oko podneva u vozilu na liniji 610, kada je putnik zatečen bez karte, a nije želeo da plati posebnu kartu, niti da mu se izda prekršajni nalog.

"On je zajedno sa kontrolorom napustio vozilo na narednom stajalištu, ali je dok je bio u vozilu i kasnije na stajalištu telefonirao. Na stajalištu se potom zaustavio automobil iz kog je izašao momak koji je zajedno sa putnikom, koji je zatečen bez karte, napao kontrolora", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su počinioci pobegli sa lica mesta, ali da su kasnije privedeni u PS Surčin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: